همه چیز درباره دستگاه کش لس

همه چیز درباره دستگاه کش لس

شاید برای خیلی از افراد سوال پیش بیاید که کش لس چیست؟ و با وجود دستگاه ATM و کارتخوان چرا باید از دستگاه کشلس استفاده کرد؟ در پاسخ به این سوالات باید گفت: با گسترش حوزه تجارت الکترونیک، استفاده از روش‌های قدیمی در پرداخت وانجام امور بانکی دیگر پاسخگوی نیاز کاربران نبوده است به همین دلیل دستگاه کارتخوان کش لس، به عنوان یک راهکار نوین در انجام تراکنش‌های مالی معرفی شده است، تا با کارایی‌ بیشتر نسبت به دستگاه پوز، از اتلاف زمان و هزینه‌ها جلوگیری کند.

دستگاه کش‌لس چیست؟

کش‌لس‌ها، خودپردازهای غیرنقدی هستند که تمامی نیازهای مشتریان از دستگاه خودپرداز از جمله خدمات چندگانه بانکی به جز دریافت وجه نقد را فراهم می‌کند. درواقع هدف از طراحی این کیوسک غیر نقدی، حذف پول‌های کاغذی و ترویج فرهنگ عدم استفاده از آن است. با وجود کش‌لس شما قادر خواهید بود خدمات زیر را بدون ترافیک هنگام کار با خودپردازها انجام دهید:

  • پرداخت قبوض
  • انتقال وجه
  • دریافت گردش حساب
  • خرید شارژ و انواع بلیط

انواع دستگاه کشلس

دستگاه های کارتخوان کش لس به عنوان راهکاری نوین در تجارت الکترونیک معرفی شده‌اند و استفاده از آن به مرور زمان در بیشتر کسب و کارها رواج پیدا کرد، به همین دلیل این دستگاه همانند دستگاه کارتخوان در انواع و مدل‌های گوناگون تولید شده است تا پاسخگوی طیف گسترده‌ای از نیازهای کاربران باشد. معروف‌ترین مدل‌های دستگاه کشلس در بازار به شرح زیر هستند که در ادامه به معرفی و بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

کش لس دیواری

کش لس دیواری اولین سری از دستگاه‌های کش لس هستند. این دستگاه ابعاد کوچکی دارد و بر روی دیوار یا یک پایه به راحتی نصب می‌شود. کار کردن با کش لس دیواری بسیار راحت است. روی این دستگاه دکمه های فیزیکی و شیاری برای کشیدن کارت قرارگرفته است. کش‌لس‌های دیواری شباهت زیادی با خودپردازهای نقدی دارند و تمام امور بانکی را به جز پرداخت وجه نقد انجام می‌دهند. ویژگی‌های این دستگاه، استفاده از آن را در مراکز خدماتی و تجاری بزرگ از جمله: بیمارستان‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بانک و… مناسب کرده است

کش لس اندرویدی

کش‌لس اندرویدی همانند کارتخوان اندرویدی یک دستگاه مبتنی براپلیکیشن است. کاربران می‌توانند با نصب اپلیکیشن‌های مربوطه، تمامی تراکنش‌ها را از طریق ارتباط تلفن هوشمند خود با دستگاه کش لس انجام دهند. کش‌لس‌های اندرویدی انواع مختلفی دارند که با توجه به کاربردهای کاملشان در بیشتر مشاغل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کش لس سیار

کش‌لس سیار،نوع قابل حمل و سیار این دستگاه است. سیستم عامل این دستگاه اندرویدی است و عمده فعالیت آن، انتقال، مشاهده و گرفتن موجودی است. به همین دلیل کش‌لس سیار برای کسب و کارهایی که رفت و آمد در آن‌ها زیاد است وجایگاه ثابتی ندارند، کاربرد دارد.

کش لس رومیزی

یکی از جدیدترین انواع کیوسک غیرنقدی که به تازگی وارد بازار شده است مدل رومیزی کش‌لس است. حجم و ابعاد این دستگاه نسبت به نوع دیواری کوچک‌تر است. با قرار گرفتن در محفظه مخصوص، به راحتی روی میز و حتی دیوار نصب می‌شوند. کارکرد کش‌لس رومیزی مانند سایر انواع این دستگاه است و کلیه تراکنش‌های غیر نقدی را انجام می‌دهد. رستوران‌های کوچک، اداره‌های خصوصی، کلینیک‌ها و… جایگاه مناسبی برای استفاده از این کارتخوان است.

کش لس جیبی

کوچکترین دستگاه کش لس، نوع جیبی آن است. ابعاد این دستگاه مثل تلفن همراه است. صفحه نمایش کش‌لس جیبی لمسی و سیستم عامل آن اندرویدی است. این دستگاه قابلیت اتصال به وای فای و بلوتوث را دارد. شما میتوانید، آن را در محفظه یا کاور قرار دهید یا به صورت جیبی از آن استفاده کنید. علاوه ‌بر ارائه تمامی خدمات بانکی، امکان افتتاح حساب در بعضی از بانک‌ها توسط این دستگاه کش‌لس امکان‌پذیر شده است به همین منظور دوربین کوچکی روی صفحه این کش لس قرار دارد تا احراز هویت افراد را برای افتتاح حساب انجام دهد.

مشخصات دستگاه کشلس چیست؟

مشخصات ظاهری دستگاه کشلس شبیه به کارتخوان و خودپرداز نقدی است. کشلس‌ها در اندازه‌های کوچک جیبی تا بزرگ دیواری موجود هستند. همه آن‌ها قابلیت آن را دارند که در یک محفظه پلکسی ثابت و به نمایش دربیایند. صفحه نمایش کشلس‌ها به جز در بعضی از موارد کشلس‌های دیواری، لمسی است و در آن شیاری برای کشیدن کارت تعبیه شده است. این ATM غیر نقدی، اندرویدی است و با اتصال به وای فای و بلوتوث، تمامی امور بانکی به جز پرداخت وجه نقد را انجام می‌دهد.

مزایای استفاده از کش لس چیست؟

  • نصب و راه‌اندازی در کمتر از یک ساعت
  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه
  • امکان مدیریت مالیات
  • وزن سبک و حمل و نقل آسان
  • قابلیت انتقال به غیر

کاربردهای دستگاه کش لس

درباره دستگاه کشلس می‌توان گفت که تقریبا در همه امور بانکی، پرداخت و خرید آنلاین کاربرد دارد و شما با این خودپردازهای غیر نقدی، می‌توانید فعالیت‌های زیر را به راحتی انجام دهید.

  • انتقال وجه به شماره شبا یا حساب
  • پرداخت قبوض
  • گرفتن موجودی
  • خرید انواع بلیط
  • افتتاح حساب بانکی
  • گرفتن ده گردش آخر
  • اتصال به نرم‌افزارهای مالی و حسابداری

چه مشاغلی به کش لس نیاز دارند؟

در استفاده از دستگاه کشلس برخلاف انواع کارتخوان محدودیتی برای کسب و کارها وجود ندارد. چراکه این خودپردازهای غیرنقدی، تقریبا تمام امور بانکی و پرداخت را با سرعت بالا انجام می‌دهند. و مشاغل مختلف به استفاده از آن‌ها نیاز پیدا می‌کنند. چیزی که در انتخاب دستگاه کشلس مهم است، انتخاب نوع آن با توجه به نوع کسب و کار است. اما در صورت کلی مشاغلی که بیشترین استفاده را از دستگاه کشلس دارند عبارتند از:

  • بیمارستان‌ها و کلینیک‌های زیبایی و درمانی
  • مراکز خرید و فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • رستوران‌ها و کافه‌ها
  • بنکداران و عمده‌فروشان

نگاهی کوتاه به دستگاه کش لس

رویکرد آریا تجارت الکترونیک پاسارگاد در سرعت بخشیدن به امور مالی و خرید‌های آنلاین، دستگاه کشلس است. اگر با مفهوم کارتخوان چیست آشنا باشید، به راحتی درمیابید که کش لس با دارا بودن امکانات خودپردازهای نقدی وطراحی جمع و جور کارتخوان‌ها، تا چه اندازه به کسب‌ و کارها کمک کرده است. شما با استفاده از دستگاه‌ کش لس مالیات کمتری را نسبت به دستگاه کارتخوان پرداخت می‌کنید.همچنین می‌توانید با بازگشت کارمزد خرید به حسابتان، درآمد ماهیانه داشته باشید. با توضیحات داده شده، صاحبین مشاغل قادر خواهند بود بر اساس نیازشان یکی از انواع این دستگاه کش لس را انتخاب و از آن استفاده کنند.

سوالات متداول

 

کش لس چیست؟

یکی از ابزارهای نوین بانکی است که تقریبا تمام امور بانکی و تراکنش‌ها را به جز پرداخت وجه نقد انجام می‌دهد

انواع دستگاه کش لس کدامند؟

کش لس دیواری

کش لس رومیزی

کش لس سیار

کش لس اندرویدی

کش لس جیبی

کاربرد دستگاه کشلس چیست؟

دستگاه کشلس تقریبا در همه امور بانکی به جز دریافت وجه نقد کاربرد دارد

آیا بر دستگاه کشلس مالیات تعلق می‌گیرد؟

صحبت‌های زیادی درخصوص معاف از مالیات شدن این کیوسک‌های غیرنقدی وجود دارد. در این خصوص باید گفت که مالیات حذف نمی‌شود بلکه میزان آن نسبت به مالیات بر کارتخوان کمتر است.

کارمزد دریافتی از دستگاه کش لس چه قدر است؟

بر اساس معیارهای بانک مرکزی کارمزد واریز شده به حساب صاحبین دستگاه کش لس چیزی بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است که می‌توان مبلغ دریافتی را به عنوان یک درآمد محسوب کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب این مقاله